היי,
אני מוכר ארונות, חלקם מוצרי מדף וחלקם בהתאמה אישית ויש לי היום אתר אינטרנט שמציג דוגמאות למוצרים שלי ללא אפשרות רכישה. מי שרוצה להזמין פשוט מתקשר אלי טלפונית.
האמת שאין יותר מדי הזמנות מהאתר.
אני מתלבט מזה תקופה ארוכה האם לשווק ארונות בפייסבוק ובאינסטגרם.
החשש שלי שאשקיע מלא כסף ושזה לא יצדיק את התמורה.
אשמח לשמוע חוות דעת בנושא.
תודה מראש,
עוז
פורום בנייה ושיווק של חנויות וירטואליות ופורטלים
חזור אל פורום שיווק אתרי מכירות ופורטלים
שיווק ארונות ברשתות חברתיות
03/05/2022 18:50
שיווק אתר קטלוגי לרהיטים ברשתות חברתיות
26/05/2022 18:34
היי עוז,
האתר שלך מציג מוצרים, אבל הוא ללא סליקה, כלומר, מדובר באתר קטלוגי למכירת רהיטים.
רשתות חברתיות בהחלט יכולות להוות פתרון מצויין למכירות באתר, אבל, צריך לדעת לעשות זאת נכון.
היתרון של פרסום בפייסבוק ובאינסטגרם זה היכולת לפלח את קהל היעד לפי מין, גיל, מצב משפחתי, אזור מגורים ועוד.
יתרון נוסף של השיווק ברשתות החברתיות, זה היכולת הוויראלית לשתף מוצרים שמצטלמים טוב ומושכים את העין.
אם המוצרים שלך יפים ומיוחדים ונראים טוב בתמונות, ואם אתה יודע לפלח את קהל היעד שלך, קמפיינים ברשתות חברתיות בהחלט יכול לסייע לך בעסק.
אם יש לך חשש לגבי ההשקעה, היינו ממליצים להתחיל מתקציב סביר, לא גדול במיוחד (אבל גם לא ממש קטן) ובהתאם למכירות להחליט אם להגדיל את התקציב.
שיהיה בהצלחה!
דוד
האתר שלך מציג מוצרים, אבל הוא ללא סליקה, כלומר, מדובר באתר קטלוגי למכירת רהיטים.
רשתות חברתיות בהחלט יכולות להוות פתרון מצויין למכירות באתר, אבל, צריך לדעת לעשות זאת נכון.
היתרון של פרסום בפייסבוק ובאינסטגרם זה היכולת לפלח את קהל היעד לפי מין, גיל, מצב משפחתי, אזור מגורים ועוד.
יתרון נוסף של השיווק ברשתות החברתיות, זה היכולת הוויראלית לשתף מוצרים שמצטלמים טוב ומושכים את העין.
אם המוצרים שלך יפים ומיוחדים ונראים טוב בתמונות, ואם אתה יודע לפלח את קהל היעד שלך, קמפיינים ברשתות חברתיות בהחלט יכול לסייע לך בעסק.
אם יש לך חשש לגבי ההשקעה, היינו ממליצים להתחיל מתקציב סביר, לא גדול במיוחד (אבל גם לא ממש קטן) ובהתאם למכירות להחליט אם להגדיל את התקציב.
שיהיה בהצלחה!
דוד
אולי יעניין אותך הפוסט הבא: שיווק עסק למזון באינסטגרם
חזור אל פורום שיווק אתרי מכירות ופורטלים