היי,
אני עוסק בענף הטניס ויש לי חנות וירטואלית למכירה של מוצרי ספורט, עם דגש על טניס.
אני רוצה להכין לעצמי תוכנית מאמרים שיעשירו את האתר, יתנו לו קצת ערך מוסף ויעזרו לו לקידום בגוגל.
רציתי לשאול איך אני יודע אילו מילים כדאי לי לקדם.
תודה,
יועז
פורום בנייה ושיווק של חנויות וירטואליות ופורטלים
חזור אל פורום קידום אתרי מכירות ופורטלים
מילות מפתח לקידום חנות טניס
08/11/2022 19:09
הכנת תוכנית מאמרים לקידום חנות
18/01/2023 14:14
היי,
אני ממליץ לעשות קצת חיפושים בגוגל, להכנס לאתרים שונים בתחום ולראות מה הם כתבו אצלם באתר. תוכל לקבל מכך רעיונות רבים ומגוונים.
כמו כן, מומלץ לבדוק מילות מפתח בתחום באמצעות הכלי Google Keyword Planner ולהכין מאמרים בנושאים הרלוונטיים למילות המפתח המבוקשות בחיפושים.
ניתן גם לחפש ביטויים בתחום שלך בגוגל, ולראות אילו נושאים גוגל מציע לך (בהשלמה האוטומטית בחיפוש, או כקישורים בתוצאות החיפוש), ולהכין מאמרים בנושאים אלו.
בברכה,
דוד
אני ממליץ לעשות קצת חיפושים בגוגל, להכנס לאתרים שונים בתחום ולראות מה הם כתבו אצלם באתר. תוכל לקבל מכך רעיונות רבים ומגוונים.
כמו כן, מומלץ לבדוק מילות מפתח בתחום באמצעות הכלי Google Keyword Planner ולהכין מאמרים בנושאים הרלוונטיים למילות המפתח המבוקשות בחיפושים.
ניתן גם לחפש ביטויים בתחום שלך בגוגל, ולראות אילו נושאים גוגל מציע לך (בהשלמה האוטומטית בחיפוש, או כקישורים בתוצאות החיפוש), ולהכין מאמרים בנושאים אלו.
בברכה,
דוד
אולי יעניין אותך הפוסט הבא: מנגנון FAQ לאתר
חזור אל פורום קידום אתרי מכירות ופורטלים