היי,
רציתי לשאול לגבי הקמה של חנות לבגדים באינטרנט, האם זה יכול להצליח?
אני יודע שעסקים מסביבי פה בקניון שבו החנות שלי נמצאת הקימו חנות כזו וזה דווקא עבד להם יפה.
הבעיה היא שאני קצת חושש מלהתעסק עם אינטרנט, זה לא הצד החזק שלי. השאלה אם אפשר להצליח גם עם מינימום התעסקות ועבודה על המחשב.
תודה מראש,
יועד
פורום בנייה ושיווק של חנויות וירטואליות ופורטלים
חזור אל פורום בניית אתרי מכירות ופורטלים
חנות לבגדים באינטרנט
24/04/2022 14:00
חנות בגדים אינטרנטית מצליחה
03/05/2022 18:20
היי יועד,
חנות אינטרנטית לבגדים, היא עסק לכל דבר. היא יכולה להכשל והיא גם יכולה להצליח.
אם תשכיל לנהל נכון את החנות באינטרנט, היא כמובן תצליח ותשגשג ותכניס לך הכנסה יפה. ניהול נכון מתחיל קודם כל בהקמת אתר מקצועי ומעוצב בצורה מכובדת, מוצרים איכותיים במחירים הוגנים, שקיפות ואמינות של המידע באתר, שירות לקוחות מקצועי, מדיניות החלפות וביטולים ברורה וטובה לרוכשים ועוד.
נוסף על אלו, חשוב לשים דגש על פעילות שיווקית, למשל קמפיינים בגוגל או בפייסבוק. מומלץ להכין תוכנית שיווקית בטרם התחלת השיווק, על מנת לברר את אפיקי השיווק שיהיו אופטימליים יותר עבורך במסגרת הצרכים שלך והתקציב שלך.
לגבי החשש לעבודה עם האינטרנט, שזה לא יטריד אותך. עם העבודה בחנות הווירטואלית, תלמד בהדרגה לנהל אותה בצורה טובה. גם כשמקימים חנות פיסית ישנם קשיים וחששות בהתחלה, וכך גם בחנות באינטרנט. זכור שמי שמנסה על אף החששות, גם יכול להצליח, אבל אם לא תנסה, זה בוודאי לא יצליח.
בברכה,
דוד
חנות אינטרנטית לבגדים, היא עסק לכל דבר. היא יכולה להכשל והיא גם יכולה להצליח.
אם תשכיל לנהל נכון את החנות באינטרנט, היא כמובן תצליח ותשגשג ותכניס לך הכנסה יפה. ניהול נכון מתחיל קודם כל בהקמת אתר מקצועי ומעוצב בצורה מכובדת, מוצרים איכותיים במחירים הוגנים, שקיפות ואמינות של המידע באתר, שירות לקוחות מקצועי, מדיניות החלפות וביטולים ברורה וטובה לרוכשים ועוד.
נוסף על אלו, חשוב לשים דגש על פעילות שיווקית, למשל קמפיינים בגוגל או בפייסבוק. מומלץ להכין תוכנית שיווקית בטרם התחלת השיווק, על מנת לברר את אפיקי השיווק שיהיו אופטימליים יותר עבורך במסגרת הצרכים שלך והתקציב שלך.
לגבי החשש לעבודה עם האינטרנט, שזה לא יטריד אותך. עם העבודה בחנות הווירטואלית, תלמד בהדרגה לנהל אותה בצורה טובה. גם כשמקימים חנות פיסית ישנם קשיים וחששות בהתחלה, וכך גם בחנות באינטרנט. זכור שמי שמנסה על אף החששות, גם יכול להצליח, אבל אם לא תנסה, זה בוודאי לא יצליח.
בברכה,
דוד
אולי יעניין אותך הפוסט הבא: התלבטות בין חנות באינטרנט לאתר תדמית
חזור אל פורום בניית אתרי מכירות ופורטלים