שלום רב,
רציתי לדעת מהי הדרך הכי מהירה לקידום אתר האינטרנט שלי?
מקווה לשמוע ממך בקרוב
תודה
פורום בנייה ושיווק של חנויות וירטואליות ופורטלים
חזור אל פורום קידום אתרי מכירות ופורטלים
מהי הדרך המהירה לקידום האתר
01/04/2020 12:22
קידום אתרים מהיר
15/04/2020 21:29
היי יוסי,
שיווק לאתר יכול להיעשות בכל מיני פלטפורמות, כשהנפוצות ביותר הן גוגל ופייסבוק.
כשמדברים על גוגל, קידום אורגני הוא פעילות לטווח הארוך ואין בו קיצור דרך. אם אתה מחפש דרכים מהירות לפירסום בגוגל (לא הייתי קורא לזה קידום, אלא פירסום) אז יש לך אפשרות לנהל קמפיינים ממומנים מסוגים שונים: בתוצאות הממומנות, גוגל קניות, ביוטיוב או ברשת המדיה.
כשמדובר על פייסבוק, גם כאן אפשר לבצע ניהול קמפיין ממומן שמפרסם מודעות ממומנות בצורה מפולחות לקהל יעד רלוונטי.
הדבר החשוב הוא שלפני שאתה רק לפרסם ולהשקיע, חובה להכין תוכנית שיווקית מסודרת שכוללת לכל הפחות את הגדרת המטרות והיעדים שלך, פילוח קהל היעד וכמובן את התקציב.
בברכה,
דוד
שיווק לאתר יכול להיעשות בכל מיני פלטפורמות, כשהנפוצות ביותר הן גוגל ופייסבוק.
כשמדברים על גוגל, קידום אורגני הוא פעילות לטווח הארוך ואין בו קיצור דרך. אם אתה מחפש דרכים מהירות לפירסום בגוגל (לא הייתי קורא לזה קידום, אלא פירסום) אז יש לך אפשרות לנהל קמפיינים ממומנים מסוגים שונים: בתוצאות הממומנות, גוגל קניות, ביוטיוב או ברשת המדיה.
כשמדובר על פייסבוק, גם כאן אפשר לבצע ניהול קמפיין ממומן שמפרסם מודעות ממומנות בצורה מפולחות לקהל יעד רלוונטי.
הדבר החשוב הוא שלפני שאתה רק לפרסם ולהשקיע, חובה להכין תוכנית שיווקית מסודרת שכוללת לכל הפחות את הגדרת המטרות והיעדים שלך, פילוח קהל היעד וכמובן את התקציב.
בברכה,
דוד
אולי יעניין אותך הפוסט הבא: מחירים באתר
חזור אל פורום קידום אתרי מכירות ופורטלים