שלום, יש לי קמפיין ממומן שרץ בגוגל מזה כמה חודשים ועובד טוב בגדול. לצערי, לאחרונה, מספר ההמרות ירד משמעותית. אני חושדת שמתחרים מקליקים על המודעה שלי כדי ל"שתות" לי את התקציב.
האם יש לי מה לעשות בנידון?
בתודה,
טליה
פורום בנייה ושיווק של חנויות וירטואליות ופורטלים
חזור אל פורום שיווק אתרי מכירות ופורטלים
הקלקות ספאם על הקמפיין פרסום
14/08/2019 9:47
זיוף קליקים לקמפיין ממומן
15/08/2019 16:38
היי,
בעקרון, גוגל בוחנים בצורה אוטומטית זיופי קליקים, ואם מתגלה שישנה הונאה שכזו, אז הם מחזירים את עלויות הקליק ששולמו.
עם זאת, אין הדבר מושלם, וצריך תמיד לקחת בחשבון כי חלק מהקליקים שלחצו על המודעות שלך אינם אמיתיים ויכולים להיות של אנשים לא רלוונטיים, של מתחרים, או הקלקות חוזרות.
יש אפשרות לבדוק את כתובות ה-IP של המקליקים, באמצעות דוח מיוחד שניתן להפקה במערכת Google Ads, אבל יהיה קשה מאוד להבין משם אילו קליקים הם אכן מזוייפים, מה מקורם וכיצד לחסום אותם.
בברכה,
דוד
בעקרון, גוגל בוחנים בצורה אוטומטית זיופי קליקים, ואם מתגלה שישנה הונאה שכזו, אז הם מחזירים את עלויות הקליק ששולמו.
עם זאת, אין הדבר מושלם, וצריך תמיד לקחת בחשבון כי חלק מהקליקים שלחצו על המודעות שלך אינם אמיתיים ויכולים להיות של אנשים לא רלוונטיים, של מתחרים, או הקלקות חוזרות.
יש אפשרות לבדוק את כתובות ה-IP של המקליקים, באמצעות דוח מיוחד שניתן להפקה במערכת Google Ads, אבל יהיה קשה מאוד להבין משם אילו קליקים הם אכן מזוייפים, מה מקורם וכיצד לחסום אותם.
בברכה,
דוד
אולי יעניין אותך הפוסט הבא: קידום אורגני של ערוץ יוטיוב
חזור אל פורום שיווק אתרי מכירות ופורטלים