היי,
לא ברור לי כל כך למה צריך להעלות מאמרים לאתרי מאמרים בשביל הקידום. מישהו בכלל קורא אותם שם? איך זה עוזר לי בקידום?
שי
פורום בנייה ושיווק של חנויות וירטואליות ופורטלים
חזור אל פורום קידום אתרי מכירות ופורטלים
העלאת מאמרים לאתרי מאמרים
05/07/2012 23:00
קידום באמצעות מאמרים
17/07/2012 16:13
היי,
במסגרת קידום אתר, צריך להשיג לאתר קישורים נכנסים. כל קישור נכנס לאתר הוא בגדר המלצה בעיניי גוגל. הקישורים הטובים ביותר הם קישורים מעמודי תוכן בנושא של המאמר המקודם, כאשר הכי טוב שנושא האתר ממנו יוצא הקישור יהיה בנושא האתר המקודם.
קישורים מאתרי מאמרים תורמים לקידום האתר שלך בשל העובדה שגוגל סורק את הקישור שבמאמר באתר המאמרים ורואה קישור זה כהמלצה. ברמת העקרון, ההנחה היא כי אין ממש צורך שגולשים יקראו את המאמר הזה. עם זאת, סברה חדשה גורסת כי קישורים שעליהם מקליקים יותר יתרמו יותר לקידום האתר, ולכן את המאמרים עם הקישורים אליך מוטב להעלות במקומות שבאמת יקראו אותם.
תודה,
דוד
במסגרת קידום אתר, צריך להשיג לאתר קישורים נכנסים. כל קישור נכנס לאתר הוא בגדר המלצה בעיניי גוגל. הקישורים הטובים ביותר הם קישורים מעמודי תוכן בנושא של המאמר המקודם, כאשר הכי טוב שנושא האתר ממנו יוצא הקישור יהיה בנושא האתר המקודם.
קישורים מאתרי מאמרים תורמים לקידום האתר שלך בשל העובדה שגוגל סורק את הקישור שבמאמר באתר המאמרים ורואה קישור זה כהמלצה. ברמת העקרון, ההנחה היא כי אין ממש צורך שגולשים יקראו את המאמר הזה. עם זאת, סברה חדשה גורסת כי קישורים שעליהם מקליקים יותר יתרמו יותר לקידום האתר, ולכן את המאמרים עם הקישורים אליך מוטב להעלות במקומות שבאמת יקראו אותם.
תודה,
דוד
לא תמיד
18/05/2013 14:57
בנושא של קידום אתרים אורגני (אם אני מבינה נכון)
הקטע הוא להראות שהאתר שלך הוא כמה שיותר מהיימן ואמיתי.
כל דבר שתשים באתר ויראה שמישהו טבעי רשם אותו
זה יהיה יותר טוב בשבילך.
הקטע הוא להראות שהאתר שלך הוא כמה שיותר מהיימן ואמיתי.
כל דבר שתשים באתר ויראה שמישהו טבעי רשם אותו
זה יהיה יותר טוב בשבילך.
יעל צודקת
14/08/2013 17:58
לא חשוב שיקראו או לאאבל העיקר שאנשים שמגיעים לאתר שלך
דרך קידום אתרים שעשית
חשוב שיבינו שהאתר הוא מהיימן וגם יחזרו אליו!!
זה עוד דבר חשוב.
דרך קידום אתרים שעשית
חשוב שיבינו שהאתר הוא מהיימן וגם יחזרו אליו!!
זה עוד דבר חשוב.
אולי יעניין אותך הפוסט הבא: אופטימיזציית קוד לאתר חדש לפני קידום
חזור אל פורום קידום אתרי מכירות ופורטלים